Skrevet: 10.06.2012 19:20


Da sitter jeg på rommet mitt dag 2 her nede. Utrolig flott her og jeg elsker det! Selvfølgelig savner jeg personene hjemme, men de her nede er også fantastiske. Litt kjipt at de fleste er dansker, så svensker så er vi vel 3 norske i mitt team. Hun ene reiser hjem 19. juni, så det er henne jeg tar overfor her nede. Dagene er super hektiske og masse og gjøre! Skal prøve å blogge så mye som mulig, men det skjer veldig mye nå den første uken. Jeg har flere manualer og diverse ting jeg må igjennom siden jeg ikke har gått guideskole. Alle sier stakkars meg siden det er så mye, og JA det er mye å lese og sette seg inn i! Utenom all lesingen har jeg vært på "skattejakt" rundt i Alcudia og Port d'Alcudia for å bli kjent området her jeg skal bo. Skal innrømme at jeg gikk meg vill et par ganger, men heldigvis har jeg iPhone med GPS og folk er vennlige.

Dette er mitt nabolag, Port d'Alcudia. Et ord: Amazing!!!

Gamle byen i Alcudia. Tok bussen for første gang alene :D


I går hadde de laget velkomstmidag til meg på et sted som heter 12 to 12. Kjempe koselig. Ble kjent med mange av de i teamet mitt.

Ellers har jeg vært min første gang på Sea Club der jeg skal begynne som barneguide (familievert). Fikk delta på skattejakt med Lollo. Lollo er giraffen som er en av maskotene til Ving.

Nå må jeg komme meg i dusjen. Skal på volleyballtrening med de andre på teamet for vi skal spille kamp til onsdagen. Husker ikke mot hvem... Hehe!

 

Big love til dere der hjemme!3 kommentarer på "Port d'Alcudia!"
Kommentarer

Du må love meg at du skal kose deg der mere! ;) jeg er ihvertfall utrolig glad i deg og savner deg masse! <3

10.06.2012, kl.19:56 URL: http://LikeThisNow.blogg.no

Alcudia er en nydelig plass! Var der et par dager for to år siden, før vi reiste helt sør på Mallorca. Kos deg masse videre! :)

10.06.2012, kl.23:29 URL: http://icharlotte.blogg.no

Ida Charlotte: Det har du rett i! Er utrolig flott her :) Tusen takk, og kos deg i Tyrkia som jeg leste på din blogg.

10.06.2012, kl.23:54 URL: http://igmi.blogg.no/

Legg igjen en hilsenNavn:


Mail:


Bloggadresse:


Din kommentar:


hits