Skrevet: 12.06.2012 23:47


Som sagt dagene er travle og tiden går kjempe fort. Føles ut som jeg har vært her kjempe lenge (på en positiv måte), men det har jeg ikke. Dagen i går var det mye som skjedde. Jeg var min første hele dag på Sea Club. Fikk deltatt litt, men observerte mest. Gleder meg så utrolig mye til å få uniform å delta i aktivitetene. Jobbdagen var over rundt 19:30 - 20:00, og da var det tid for fotballkamp! I går var det jo Sverige VS Ukraina. Siden vi er en del svensker i vårt team så må jo vi se den. Er obligatorisk. Hehe! Vi så den oppe på Sea Club siden de har storskjem pga EM. Det er fantastisk!! Men det endte jo med tap... Det var mange ufornøyde mennesker når kampen var over. Da kampen var ferdig gikk vi bort på en pub som heter Cheers. Vi har en i teamet vårt som skal ha bursdagsfestuke, og den begynte i går. For å si det sånn. Jeg kommer ikke til å feste hele den uken. Det går ikke når man skal opp til 7:00 neste dag. Selvom det er noen som gjør det også. Hun har hengt opp en plan på office der hva som skjer og hvor det skjer. Utrolig morsomt! På Cheers var det karaoke, og det er alltid like morsomt uansett. Sebastian og Robert, to svensker i service teamet, lagde utrolig show. 


De sang I want it that way - Backstreet Boys og I'm sexy and I know it. Det var så utrolig gøy! Litt utover i nattetimene gikk vi videre på en nattclub som heter Banana Club. Herregud og stort. Det var fordelt rundt på 3 etasjer. Trykk her så ser du hvordan det ser ut der.

Dagen i dag har ganske chill på en måte :) De fleste har fri i dag, men jeg har lest manualer. Wooho! Neida, det går ganske fint. På formiddagen tok Christine, min flotte danske samboer, med meg opp i Gamle Byen og viste meg rundt på markede og rundt i bygatene. Amazing! Kjøpte meg verdens beste oliven med mandler på markede. De er så utrolig god! Før vi gikk hjem handlet vi litt mat og vann, og jeg skulle ser etter en vifte. Siden det ikke er aircondion i leiligheten, så trenger jeg en vifte nå når det begynner å bli varmt. For de som kjenner meg må jeg ha et litt kaldt rom for å sove. Det har faktisk godt veldig fint til nå. Jeg er ganske overrasket over meg selv! Uansett. Da vi skulle se etter en vifte så var det siesta. For de som ikke vet hva det er, så har spanjoler en pause midt på dagen. Null vifte på Iselin i dag... Buhu! Da vi kom hjem tok vi oss en liten vil, så var det middag. Christine tok meg med på en resturante som ligger på strandpromenaden, alså 100 meter fra leiligheten. Der var det den beste Cæsar salaten jeg hadde spist! Mmmm! Fantastisk!!

Så var det tid for volleyballtrening, og nå sitter jeg her :) Tid for å se ferdig filmen og legge seg.

God natt! Varme klemmer fra Port d'Alcudia. PS.: Vet det kom litt mye tekst, men hadde ikke tid for updates i går...


1 kommentarer på "Sorry guys!"
Kommentarer

Du må ta masse bilder og så vise dem til meg!! Klemmer fra Norge! <3

13.06.2012, kl.20:20 URL: http://likethisnow.blogg.no

Legg igjen en hilsenNavn:


Mail:


Bloggadresse:


Din kommentar:


hits