Skrevet: 09.10.2012 22:15


Ting er vanskelig når det gjelder å elske eller like noen. Man forventer en ting fra den mosatte part. Plutselig er ting bra, og plutselig er ting noe helt annet. Jeg vet jeg elsker en person som står meg nært, og noen ganger føles det ut som han ikke tror det selv. Jeg mener alt hva jeg sier men forsatt klarer ikke han å stole på meg.. Hva gjør man da?! Et forhold mellom to person går på stole på hverandre, og ikke tro at den andre lyver eller spiller et spill. Det gjelder alle! Uansett om det er venninner, kompiser eller kjærester. Å stole på en er den største tingen. Avstand ødlegger mye der. Uheldigvis...

Å ha en stor kjærlighet til en er tøft uansett hvordan man velger at ting skal være... Du som sitter der og leser, og du vet at jeg skriver til deg! Du er en person som betyr utrolig mye for meg, og du vil alltid være plasert i mine minner! Første gang jeg tenkte så virkelig på deg gikk det opp for meg hvor tiltrekket jeg egentlig var av deg, og hvor mye jeg ville ha deg. Jeg vil ikke gi slipp på deg. Håper du ikke vil gi slipp på meg...Min kjærlighet vil alltid være sterk for deg. For du har nemlig trollbindet meg. Jeg er så utrolig glad i deg, og du skal kunne stole på meg. Ellers vil ikke ting gå. Man kan komme å si unnskyld tusen ganger, men hvis man ikke mener det så kan man bare gå.

Jeg er lei av at man skal få kjeft eller begynne å bli sur på hverandre for en liten ting. Det går bare ikke! Unnskyld... Når man skal være rundt hverandre så mye og se hverandre så mye, så skal man klare å være glad i hverande og ha det godt. Ikke gå rundt å være sur på hverandre! Fatt det!

Jeg elsker deg!0 kommentarer på "Remember...."
Kommentarer


Legg igjen en hilsenNavn:


Mail:


Bloggadresse:


Din kommentar:


hits