Skrevet: 04.11.2012 12:45


Jeg har fått mange sprøsmål om forlovelsen mellom meg og Anton. Vi jobbet sammen på Alcudia, og der startet alt. Etter noen månder gikk alt naturlig mellom oss. Kjemien og sommerfuglene kom litt etter litt. Noe som var helt fantastisk. Han er gutt jeg aldri vil la gå. Rundt han føler jeg meg komplett og tiden stopper helt.

Anton overrasket meg veldig da han spurte meg om jeg ville forlove meg. Jeg har aldri blitt så glad og sjokket på en gang. 

Jeg hadde akkurat dusjet og stelt meg. Da jeg kom ut av badet skrek han "Ikke se! Du må ikke komme ut! Ikke se". Jeg skal ikke se, men jeg begynte å lure på hva han drev på med. Så kommer han med en lue som jeg skal dra ned forand øyene for å ikke se. Han fører meg ut på verandaen og tar av meg lua. Der han satt fram to vinglass og rødvin. Jeg klarer ikke å oppfatte med en gang hva som var så spesielt. Etter noen sekunder oppfatter jeg at det ligger en smykkeboks under glasset mitt. Som alle andre jenter blir jeg helt satt ut og åpner boksen. I boksen ligger det et fargeleggingsark som han hadde skrevet på. Da jeg leser siste settning så ser jeg på han. Sier han "Iselin, jeg elsker deg. Vil du forlove deg med meg?" Selvfølgelig sa jeg ja!! Dagen etter gikk vi i 6 timer for å finne den ringen vi ville ha. Anton sa at han ikke hadde noe mening om hvordan den skulle se ut, men da vi begynte å se på ringene kom det en mening etter den andre. Så til slutt fant vi den vi ville ha. Nå venter vi bare på at den skal komme fra Italia i riktig størrelse. Den er i stål med stein. Og ja, meg og Anton har helt like ringer. Jeg er spent på om Anton klarer å gå med ringen siden han ikke liker å gå med ring. Nå gleder jeg meg til å tilbringe resten av livet mitt sammen med han. Det blir nok ikke noe bryllup til sommeren som noen har spurt om. Vi er guider = Ikke bra lønn og man er alt for reiselysten. Så vi får ventet til den gangen vi har penger til det, og når det passer :)
 0 kommentarer på "Happy girl!"
Kommentarer


Legg igjen en hilsenNavn:


Mail:


Bloggadresse:


Din kommentar:


hits