Skrevet: 11.12.2012 00:52


Tjena där!

Jaja, har man svensk kjæreste så blir man litt svensk. He he!

Nå skal dere høre få høre litt om et "guideliv" fungerer. Og nei, det er veldig lite party og drikking som mange tror. Man er mange ganger for sliten til å gå ut.

Det teamet jeg jobber i nå så jobber vi ca 50 timer i uken med to fridager. Dagene går fra rundt 8:45 til 19:45, så ja det er lange dager. Siden jeg er en aktivitetsguide så er det mye liv og røre. Med andre ord kroppen er virkelig slutt. Vi har alt fra vannpolo, watergym, minidisco, show og mange andre aktiviteter i løpet av dagen. Derfor når vi kommer hjem vil man bare sove, og på fridagene vil man helst finne på noe eller slappe av. Ikke være bakful. Jeg gikk ut ca 2-3 ganger i uka hjemme, og nå går jeg ut ca 2-3 ganger i mnd. Ganske stor forskjell!

Jeg var inne på jobbintervju i slutten av mai, og var så heldig og ble sendt ut til Mallorca i begynnelsen av sommeren. Det skjer veldig sjeldent, men det var en opplevelse jeg aldri ville ha sagt nei til!

Å jobbe som guide er en utrolig opplevelse. Ikke bare får vi bo i varmen, men alt det vi kan se og gjøre. Ikke minst alle de flotte menneskene vi møter. Under så er mine to team jeg har vært i.

Team Alcuida - Mallorca. Sommer 2012

Team SunGarden - Tenerife. Vinter 2012-2013

Så et guideliv er utrolig hektisk og man vil veldig gjerne bruke tiden på å slappe av når man kan. Derfor blir det veldig lite blogging. 

# Har du spørsmål om hvordan det er å være guide, så fyr løs! 
2 kommentarer på "Et guideliv"
Kommentarer

Er det ikke slitsomt da? :D

11.12.2012, kl.20:54 URL: http://Lylo.blogg.no

Så gøy å lese litt om guidelivet! Jeg skal faktisk på Lollo og Bernie school om en mnd, og gleder meg veldig :-)

21.02.2013, kl.00:50 URL: http://mbentzen.blogg.no

Legg igjen en hilsenNavn:


Mail:


Bloggadresse:


Din kommentar:


hits