Skrevet: 03.02.2013 21:49


Hei!

Nå er alt bare kaos...Først får jeg beskjed at jeg skal reise på tirsdag, så plutselig torsdag siden flyene på tirsdag er fulle. Nå har jeg gått i 2 uker og ikke vist noen ting. Nå ha sjefen min kommet tilbake jeg får vite at jeg skal fly hjem på tirsdag. Tusen takk! Først har jeg en hel del ting å pakke å fikse. Itillegg er familien til Anton her nede også. Yes!

Sånn ser det ut nå. Ja! Kaos... Nå gleder jeg meg bare til å komme hjem. Pakke ut å gjøre klart til min beste halvdel flytter inn til meg. Før han kommer over til Bergen, så skal jeg til Falkenberg og på ferie. Shit, jeg gleder meg til å reise til et varmt land uten å jobbe eller stå opp tidlig.Vet ikke helt hvor vi skal reise enda, men det vil tiden finne ut av. Blir ihvertfall deilig!

En annen ting som også skjer i livet mitt er at jeg har begynt på nettgymnas. SIden jeg mangler hele påbygg, så valgte jeg å ta dette på nette. Geekelin! I mai venter 3 eksamner, og de andre 4 tar jeg til desember.

# Har du kaos i livet ditt?

Jeg har en mjauene kjæreste som prøver å stjele oppmerksomheten. Jeg er en asosial og kjedelig kjæreste som blogger. Baam! Derfor blir det ikke så mye blogging i dag ;)
2 kommentarer på "Kaos fra A - Å!"
Kommentarer

Men skal ikke Anton hjem samtidig som deg? Lykke til med pakkingen! :D

03.02.2013, kl.21:52 URL: http://lylo.blogg.no

Anton reiser hjem på søndag :) Tusen takk Andrine!

03.02.2013, kl.21:57 URL: http://igmi.blogg.no

Legg igjen en hilsenNavn:


Mail:


Bloggadresse:


Din kommentar:


hits