Skrevet: 10.02.2013 20:44


Hei!

I dag er det en veldig spesiell dag. Min beste halv del har bursdag!! Uheldigvis er jeg ikke med han, men skal reise over til Anton i morgen. Som jeg gleder meg til det.

Så gratulerer med dagen pus! Håper den har vært fantastisk, selvom nesten hele dagen har gått til reise. Du skal vite at du er den som betyr alt for meg, og jeg vil aldri noen gang såre deg sånn at du forsvinner. Hver eneste gang jeg ser deg er det som jeg er nyforelsket og sommerfugler i magen. Hele deg er det beste. Du smiler og ler, og kan oppføre deg som et barn, og du kan være en voksen mann som passer på meg. Anton du skal vite at jeg er så utrolig glad i deg, og ingen andre vil kunne fylle din plass som du gjør. Du startet som en fremmed, til en kollega, til en venn, til min bestevenn, til kjæreste og nå er du blitt min forlovede. Håper denne rekken vil bare forsette. Jeg ser fram til å reise til London med deg på onsdag. Bare deg og meg på ferie.Vi skal kose oss og oppleve masse fine og gøye opplevelser framover. Husk bare at du er min beste del i livet mitt!

Elsker deg - Iselin!

 

Anton fikk nemlig Londontur i bursdagsgave, så gleder meg til å reise vekk i 5 dager! Herlig!!

 

Kjenner du noen som har vært i London? Eller noen som har en spesiell dag i dag?1 kommentarer på "Gratulerer med dagen!"
Kommentarer

Dere får kose dere!! Ja, mamma har vært der, susann og snart deg og Anton! Haha :D

10.02.2013, kl.21:24 URL: http://lylo.blogg.no

Legg igjen en hilsenNavn:


Mail:


Bloggadresse:


Din kommentar:


hits