Skrevet: 31.07.2013 00:10


God kveld!
Mange tror at ME betyr at man sover hele tiden, men noen ganger vender det helt om - nemlig at du ikke kan sove. Det er noe som har skjedd med meg nå. Siden jeg har Lano så "våkner" jeg til normal tid for å ta en luftetur med han. Letter sagt han løpet og jeg står på trappen. Noen ganger er det så ille at mamma eller pappa Kent må hjelpe meg med å lufte han for jeg orker ikke. Utenom det så tvinger jeg kroppen til å være våken om dag og heller prøve å slappe av. Detter gjør utrolig vondt for kroppen min, men jeg må bare gjøre det! I mitt hode føles det ut som jeg er en vanlig 21 åring med et vanlig liv. Snart burde jeg få øynene opp og se at livet mitt ikke er sånn lenger...

For å få natten til å gå, så har jeg funnet boken jeg leser for tiden, dagboken min som eg skriver alt jeg tenker på, Det Nye sånn at jeg har litt annet og lese på og ikke minst en stor kopp med varm kakao. Mmmmm!

Til alle som sover sov godt videre, og til dere andre som er nattedyr som meg så ha en fin natt. Hilsen meg! :)0 kommentarer på "Natten lang..."
Kommentarer


Legg igjen en hilsenNavn:


Mail:


Bloggadresse:


Din kommentar:


hits