Skrevet: 31.07.2013 00:10


God kveld!
Mange tror at ME betyr at man sover hele tiden, men noen ganger vender det helt om - nemlig at du ikke kan sove. Det er noe som har skjedd med meg nå. Siden jeg har Lano så "våkner" jeg til normal tid for å ta en luftetur med han. Letter sagt han løpet og jeg står på trappen. Noen ganger er det så ille at mamma eller pappa Kent må hjelpe meg med å lufte han for jeg orker ikke. Utenom det så tvinger jeg kroppen til å være våken om dag og heller prøve å slappe av. Detter gjør utrolig vondt for kroppen min, men jeg må bare gjøre det! I mitt hode føles det ut som jeg er en vanlig 21 åring med et vanlig liv. Snart burde jeg få øynene opp og se at livet mitt ikke er sånn lenger...

For å få natten til å gå, så har jeg funnet boken jeg leser for tiden, dagboken min som eg skriver alt jeg tenker på, Det Nye sånn at jeg har litt annet og lese på og ikke minst en stor kopp med varm kakao. Mmmmm!

Til alle som sover sov godt videre, og til dere andre som er nattedyr som meg så ha en fin natt. Hilsen meg! :)
Skrevet: 29.07.2013 12:12


Hei!
Etter et flott døgn i Oslo, så blir jeg nok sengeliggende i mange dager... Kroppen kjennes ut som jeg har løpt maraton og så blitt kastet i bakken 120 ganger. Med andre ord helt grusomt! Heldigvis har jeg god seng, mørkt rom og en flott familie.

Søte Lano passer på mammaen sin. Er så utrolig glad for at vi valgte han. Kunne ikke fått en bedre hund!

Litt bildedryss fra Oslo og kampen.

Blir noen innlegg når jeg orker, og det kommer nok bare være mobilblogging. Bedre enn ingenting :)

Ha en fin dag!
Skrevet: 27.07.2013 08:18


God morgen!
Da har vi ankommet Oslo for å se Barcelona spille mot Vålerenga. Tidlig morgen for oss.

Lano har hatt sin første flytur noe som gikk kjempe fint! Morsomt å se at han er så rolig og nyter det :)

Kjæresten er fornøyd med en morgenkaffe fra Starbucks :)

Ha en fin dag!!
Skrevet: 27.07.2013 00:07


Hei!
Nå har jeg nesten vært sykemeldt i 4,5 uke... Noe som suger maks når det først er så fint vær her i Bergen! Fikk også vite at meg og mamma skulle ha reist på Rihanna hvis det ikke var for at jeg var syk. Heldigvis har jeg et sjarmtroll som ligger rundt meg hele tiden :D
Skrevet: 11.06.2013 15:44


Hei, og lenge siden sist!

Nå er det lenge siden jeg kom med et innlegg. Har rett og slett ikke hatt tid. Mye å fikse når man flytter hjem igjen! Endelig har jeg fått kommet meg i jobb hos Ving her i Bergen. Da jeg reiste hjem fra Tenerife ville jeg ikke slutte, men fikk den mulighet her til å jobbe sommeren! FANTASTISK!

Som dere ser har jeg byttet design. Greit å skifte litt en gang i blandt. Grunnen for at det står nedtelling som overskrift er at om 11 dager skal jeg hente verdens søteste prins - nemlig min prins! Jeg har kjøpt meg en pomeranian. Gullgutten heter Lano og er kremfarget. Ååååååå! Jeg kan ikke vente til å hente han. Jeg skal hente han på vei hjem fra Sverige på østlandet.Her i Bergen stråler solen, så ha en fin dag videre!
Skrevet: 22.04.2013 12:56


Hmmm... Rydde eller lese til eksamen? My life atm - fml!!
Skrevet: 15.04.2013 08:40


De siste dagene har nesten alt av tiden min gått til eksamen og lesing... Har vært våken siden 06:15, så starter dagen med en deilig varm kakao og film.

- Har du sett Magic Mike?
Skrevet: 11.04.2013 20:06


Da jeg var i Sverige hos familien til kjæresten min fikk jeg smake på verdens beste knekkebrød. Jeg spiste eller spiser det som godteri. Tar heler ikke å så lang tid å lage. Så jeg tenkte jeg kunne dele oppskriften med dere. Den må bare prøves!

Det du trenger er:

Dette er ca en langpanne.

0,5 dl linfrø
1 dl sesamfrø
0,5 dl solsikkefrø
0,5 dl gresskarfrø
2 dl maismel
1 tsk flingsalt

2,5 dl kokende vann
0,5 dl olivenolje

 

1. Bland alt det tørre sammen i en bolle og rør om.

2. Hell opp i det kokende vannet og olivenoljen.

3. Rør alt sammen og la det hvile i ca. 5 minutter.

4. Sett ovnen på 150 grader. Varmluft hvis du skal ha flere brett inne i ovnen samtidig.

5. Legg alt sammen på en langpanne med bakepapir. Bruk fingrene eller noe annet til å jevne det litt ut.

6. Legge et nytt bakepapir på toppen, så begynn å kjevle ut deigen til den blir helt tynn. Strø litt flingsalt på toppen.

7. Skjær deigen opp i knekkebrødstørrelse.

8. Putt den inn i ovnen (150 grader) i ca 50 - 60 minutter.

9. Avkjøl knekkebrødene på en rist.

 

Så der har du klart lørdagsgodteri som er sunt og godt. Utrolig deilig å ta ulike oster på hvis man liker det.

- Høres det godt? Så test da vel!
Skrevet: 11.04.2013 11:54


Det er kun 6 dager igjen! Jeg skal ha min første eksamen om 6 dager. Siden januar har jeg gått på Sonans Nettgymnas for å bli ferdig med påbygg. Siden jeg har slitet ganske mye med sykdom og ulike personlige ting klarte jeg aldri å bli ferdig med påbygg. Lettere sagt: Jeg fikk kyssesyken, og jeg visste ikke at jeg hadde det. Feiret russetid, trente 3 dager i uka og levde et normalt tenåringsliv. Siden jeg hadde et normalt liv endte det opp med mange ettersykdommer. Som jeg sliter forsatt med. Som jeg vet ikke om jeg klarer å fulføre den jobben jeg har fått nå og eksamen samtidig. Kroppen min har allerde sagt ifra at jeg må roe meg ned. Eneste som er vanskelig er at man trenger pengene, og det er veldig vanskelig for meg å si ifra til familien rundt meg. Det er veldig mye som skjer i familien den siste perioden. Vil ikke gå inn på det, men det sliter veldig på meg... Nok om det. Jeg skal ihvertfall ha naturfageksamen om 6 dager.Så nå sitter jeg her med dataen oppe, en perm med masse ark, mugge med vann, snus og DEILIG varm kakao. Ahh! Å lese til eksamen kan være avslappende på en måte.

- Ønsk meg lykke til! :)
Skrevet: 10.04.2013 22:49


Hva er din beste måte å slappe av på? Min er å fylle opp boblebadet med olje og stearinlys rundt. Når jeg kjenner første tåen treffer vannet kjenner jeg at skuldrene mine senkes. Etter at vi tok oss et bad ble det litt is og fotball. Kjæresten min har fotball på tvn og på dataen for å få med seg begge kampene av champion league... Avhengig? JA! Jeg får kose meg med gamle bilder og dataen. Noe som jeg syntes er helt greit. Litt "alene tid". He he!


Har sittet i to dager og sett igjennom en eske med mange gamle bilder, så fant jeg dette bilde her. Verdens fineste mamma!


 

- Hva syntes du om bildene? Hva liker du å gjøre når du skal slappe av?
Skrevet: 09.04.2013 20:42


Noen gang tenkt på hva du vil bli når du blir stor? Det har ihvertfall jeg tenkt på en del ganger. Alltid like vanskelig å finne den riktige rettningen. Jeg har lurt selv å sturdere mot like ting. Veldig ofte lander jeg under hotell, reiseliv, ledelse og den veien der. Tilfeldig fant jeg den testen her. Hvis du sitter og lurer på hva du vil bli, så kan du trykke deg inn og ta testen. Den tar ikke mer enn maks 5 minutter. Testen går på utdanning etter vgs. For deg som ikke vet hva du hvilke fag eller linje du skal ta på videregående, så kan du ta denne testen her.
Jeg fikk akkurat det jeg vuderer å søke. Det her stod det:

Du elsker å gi god service og det gjennomsyrer din tilværelse. Du kan skille mellom kvalitet og kvantitet, og passer alltid på at selskapet og kunden får det beste. Liker du høyt tempo så passer jobber i hotell og restaurant perfekt. Hvis du liker å administrere prosjekter og organisere begivenheter, kan en karriere innen reiseliv og servicenæringen passe deg. Event er en voksende industri hvor arbeidsdagen byr på mange varierte arbeidsoppgaver. Det å arbeide med service, uansett yrke, krever en viss type talent og er et morsomt og variert yrke som lar deg jobbe både i Norge og i utlandet.
Turisme, reiseliv og service

Jobber innenfor turisme og service er utfordrende, men fremfor alt stimulerende. Turisme fortsetter å øke etter hvert som flere og flere velger å reise til andre land. Her er god service ekstremt viktig fordi det gjennomsyrer de fleste yrker i feltet. Å være god til administrasjon og arrangere arrangement vil også være nyttig i dette yrket. Eksempler på yrker innen reiseliv og service er guide, reiseleder, resepsjonist, eventarrangør, turoperatør, reisebyrå og prosjektleder.

Hotell og Restaurant

Jobb innenfor hotell- og restaurantbransjen er svært variert og mangfoldig. Her kan du jobbe som servitør, kokk, daglig leder på hotell, bartender eller vinkelner. Man må kunne håndtere stress og du bør vite på forhånd at yrket medfører varierende arbeidstider. Eksempler på yrker i hotell- og restaurantbransjen er hovmester, butler, resepsjonist, servitør, kokk, daglig leder m.m.

Make-up, stylist og frisør

Gjennom en Make-up / Stylist / Frisør  utdanning lærer du et stort spekter teknikker, alt fra grunnleggende skjønnhetssminke til spesialeffekter for film og scene, bildemanipulering, hudpleie, hår og klesstyling. Som makeup artist/stylist kan jobbe innen reklame, tv, film og fashion, og du kan jobbe både i Norge og i utlandet.

Bartender (Har allerede utdanning under bartending)

Det å jobbe som bartender er til tider veldig hektisk og stressende. Det handler om mer enn evnen til å blande gode drinker. Service er alfa og omega i bartenderyrket. Det er viktig å være klar over at yrket innebærer en stor variasjon i arbeidstid og det kan fort bli både sene og lange kvelder.

Sikkerhet

Det å jobbe i en bransje der sikkerhet er i fokus er viktig og man trenger pålitelig kompetanse. Yrker i sikkerhetssektoren omfatter branningeniør, brannmann, politi, sikkerhetsleder eller en jobb i overvåkningsbransjen. Drømmer du om å arbeide for et tryggere samfunn - utdanne deg innen sikkerhet.

 


- Hva vil du velge?
Skrevet: 02.04.2013 21:32


Dette kom jeg hjem til etter jobb. En søt lapp og JB pute. Er han mer fan enn det jeg trodde? He he!
Skrevet: 16.11.2012 17:47


Jaja! Nå er hele destinasjonen og dykker, og jeg ligger hjemme. Vi har nemlig Kick Off her nede. Så dette suger max! Heldigvis får jeg vært med på middagen, men orker ikke noe mer enn det. Så det er helt greit for meg.

Så nå koser jeg meg med Disney film og ligger på sofaen og tenger. Helt okei for meg. Men jeg elsker å dykke... Blæ!

Akkurat ferdig med denne her.
Skrevet: 15.11.2012 15:55


Julen er den beste tiden på året. Tiden jeg virkelig elsker. Kose seg under pledd, varm kakao og gode filmer. Eller den følelsen du får når hele familien er samlet på julaften med god middag. Ah! Får gode grøssninger bare med å tenke på det. Men i år så kommer det til å bli noe helt annet. Ser jeg ut vinduet ser jeg palmer... Ikke særlig julestemning! Og på julaften kommer jeg ikke til å se familien min. Får vel skype, men det tror jeg kommer til å bli tøft. Får heller prøve å gjøre best ut av det her nede. Hørt noe snakk om at vi jobber halve dagen på hotellet, og på kvelden skal vi spise middag på  SunWing. Har lastet ned julefilmer. Som disney klassikerne, Tre nøtter til Askpepott som blir vist på NRK1 og Grevinnen og Hovmesteren. Håper denne julen vil bli like fin som jeg skulle vært hjemme. Har en flott kjæreste og et team jeg kan skape julestemming med.#Hva gjør du på julaften/juletiden? #Hvilken årstid syntes du er best?
Skrevet: 14.11.2012 19:14


Yes, da er det tid for spørsmålsrunde.

 # Spørr meg om hva som helst! So come on ;)
Skrevet: 21.10.2012 11:55


I kveld kommer et sammendrag om introuken her nede på Tenerife :) Håper alle har det bra der hjemme!

Hejdå :D
Skrevet: 08.10.2012 18:23


Etter mange timer med designbygging av bloggen, så er jeg ferdig. Når man først begynner så kan ikke bare stoppe før man er ferdig. Ting tar tid!

Fra nå av blir flere innlegg, og ikke bare reiseinnlegg men litt annet også. Jeg er jo trosalt en jente med andre interesser enn bare jobben min. 

   # Hva syntes du om mitt nye design?


hits