Skrevet: 27.03.2013 12:27


Verdens beste start på dagen. Fyr i peisen, stearinlys på bordet og varm kako med krem. Mmmm!

- Ha en fin dag alle sammen! Har du hatt en fin start på dagen?
Skrevet: 26.03.2013 23:24


Nå har jeg akkurat hatt koselig besøk av June og Caroline. Kost oss med taco og jentesnakk. Noe som er svært vanlig når jenter treffes etter en lang stund. He he! June hadde med seg sin lille Oscar som endte med jokking, hopping og styr. Litt bilder fra i kveld.

Håper dere har hatt en fin dag, og god natt til alle! :)
Skrevet: 26.03.2013 14:13


Hei!
Nå har mamma, pappa Kent og Andrine reist til Geilo. Meg og Nicko ble igjen på Rjukan, så vi gikk oss en tur på 7km. Fantastisk herlig når sola skinner og man kjenner sen friske lufta. Finnes ingenting bedre enn det!

Dagens antrekk: Rosa bukse - Vera Moda Genser - Carlings Armbånd - Icon Stockholm

Så nå har jeg trøtt hund med fyr i peisen. Senere i dag blir det en tur til. Sånn er det med hund i huset. Fin grunn for å komme seg ut.

- Ha fortsatt en fin dag alle sammen!
Skrevet: 25.03.2013 23:24


Hei der!
Nå er det lenge siden det har vært noe update, men jeg har vært å reist litt den siste måneden. Har vært i London, Aruba i Karibien og Falkenberg i Sverige. Tenkte å lage et reiseinnlegg om London og Aruba - hvis dette er interessant?

Ihverfall de to siste dagen har jeg brukt til å nyte sola og påska. Fantastisk! Har både vært på langrenn og i slalombakken.

Andrine og Nicko i langrennsløypa. Det var første gangen til Nicko, så alt gikk i 120... He he!

I dag var meg, Andrine og Halvor i slalombakken. Her på bildet er det første gang Halvor kjører stolheis. Noe som var stor og et snakketema resten v dagen.

Nå er det tid for å legge seg under dyna, og bli klar for en ny dag på fjellet.

- God natt!
Skrevet: 10.02.2013 20:44


Hei!

I dag er det en veldig spesiell dag. Min beste halv del har bursdag!! Uheldigvis er jeg ikke med han, men skal reise over til Anton i morgen. Som jeg gleder meg til det.

Så gratulerer med dagen pus! Håper den har vært fantastisk, selvom nesten hele dagen har gått til reise. Du skal vite at du er den som betyr alt for meg, og jeg vil aldri noen gang såre deg sånn at du forsvinner. Hver eneste gang jeg ser deg er det som jeg er nyforelsket og sommerfugler i magen. Hele deg er det beste. Du smiler og ler, og kan oppføre deg som et barn, og du kan være en voksen mann som passer på meg. Anton du skal vite at jeg er så utrolig glad i deg, og ingen andre vil kunne fylle din plass som du gjør. Du startet som en fremmed, til en kollega, til en venn, til min bestevenn, til kjæreste og nå er du blitt min forlovede. Håper denne rekken vil bare forsette. Jeg ser fram til å reise til London med deg på onsdag. Bare deg og meg på ferie.Vi skal kose oss og oppleve masse fine og gøye opplevelser framover. Husk bare at du er min beste del i livet mitt!

Elsker deg - Iselin!

 

Anton fikk nemlig Londontur i bursdagsgave, så gleder meg til å reise vekk i 5 dager! Herlig!!

 

Kjenner du noen som har vært i London? Eller noen som har en spesiell dag i dag?
Skrevet: 03.02.2013 21:49


Hei!

Nå er alt bare kaos...Først får jeg beskjed at jeg skal reise på tirsdag, så plutselig torsdag siden flyene på tirsdag er fulle. Nå har jeg gått i 2 uker og ikke vist noen ting. Nå ha sjefen min kommet tilbake jeg får vite at jeg skal fly hjem på tirsdag. Tusen takk! Først har jeg en hel del ting å pakke å fikse. Itillegg er familien til Anton her nede også. Yes!

Sånn ser det ut nå. Ja! Kaos... Nå gleder jeg meg bare til å komme hjem. Pakke ut å gjøre klart til min beste halvdel flytter inn til meg. Før han kommer over til Bergen, så skal jeg til Falkenberg og på ferie. Shit, jeg gleder meg til å reise til et varmt land uten å jobbe eller stå opp tidlig.Vet ikke helt hvor vi skal reise enda, men det vil tiden finne ut av. Blir ihvertfall deilig!

En annen ting som også skjer i livet mitt er at jeg har begynt på nettgymnas. SIden jeg mangler hele påbygg, så valgte jeg å ta dette på nette. Geekelin! I mai venter 3 eksamner, og de andre 4 tar jeg til desember.

# Har du kaos i livet ditt?

Jeg har en mjauene kjæreste som prøver å stjele oppmerksomheten. Jeg er en asosial og kjedelig kjæreste som blogger. Baam! Derfor blir det ikke så mye blogging i dag ;)

Skrevet: 19.12.2012 13:24


ENDELIG!!

Jeg fant den riktige kjolen, eller nærmere sagt Anton fant den riktige kjolen. De som kjenner meg vet at jeg aldri bruker kjole. Er rett og slett ingen kjole menneske.

Nå har jeg søkt igjennom en hel del butikker her på Tenerife, og endelig fant jeg den riktige kjolen.
Er så solt! Endelig!! Den er fra Zara og kostet 26 euro. Nå er det bare neste steg. Finne sko og veske som passer til.

Har funnet de to parene. Hvem syntes du passer best til?Skrevet: 12.12.2012 00:31


Heisann!
Tenkte å dele et av mine favoritt antrekk med dere. Et av mine favoritt antrekk! Jeg elsker å bruke min røde leppestift for å få et mer rocka antrekk.

Jakke, Gina Tricot // T-shorte, Bershka // Svart bukse, ... // Veske & belte, H&M // Fjær øredobber i sølv, Gina Tricot // Sko, converse // Solbriller, RayBan

# Likte du antrekket?

Puss puss
Skrevet: 11.12.2012 00:52


Tjena där!

Jaja, har man svensk kjæreste så blir man litt svensk. He he!

Nå skal dere høre få høre litt om et "guideliv" fungerer. Og nei, det er veldig lite party og drikking som mange tror. Man er mange ganger for sliten til å gå ut.

Det teamet jeg jobber i nå så jobber vi ca 50 timer i uken med to fridager. Dagene går fra rundt 8:45 til 19:45, så ja det er lange dager. Siden jeg er en aktivitetsguide så er det mye liv og røre. Med andre ord kroppen er virkelig slutt. Vi har alt fra vannpolo, watergym, minidisco, show og mange andre aktiviteter i løpet av dagen. Derfor når vi kommer hjem vil man bare sove, og på fridagene vil man helst finne på noe eller slappe av. Ikke være bakful. Jeg gikk ut ca 2-3 ganger i uka hjemme, og nå går jeg ut ca 2-3 ganger i mnd. Ganske stor forskjell!

Jeg var inne på jobbintervju i slutten av mai, og var så heldig og ble sendt ut til Mallorca i begynnelsen av sommeren. Det skjer veldig sjeldent, men det var en opplevelse jeg aldri ville ha sagt nei til!

Å jobbe som guide er en utrolig opplevelse. Ikke bare får vi bo i varmen, men alt det vi kan se og gjøre. Ikke minst alle de flotte menneskene vi møter. Under så er mine to team jeg har vært i.

Team Alcuida - Mallorca. Sommer 2012

Team SunGarden - Tenerife. Vinter 2012-2013

Så et guideliv er utrolig hektisk og man vil veldig gjerne bruke tiden på å slappe av når man kan. Derfor blir det veldig lite blogging. 

# Har du spørsmål om hvordan det er å være guide, så fyr løs! 

Skrevet: 16.11.2012 18:37


Hei igjen :)
Dette innlegget vil jeg skrive til min lillebror der hjemme i Norge!

 

Kjære lillebror!

Gratulerer så utrolig masse med dagen! 5 år allerede, og til neste år begynner du på skolen.

Tiden går alt for fort. Jeg kunne virkelig ønske jeg var der hos dere og feiret dagen din.  

Håper du får mange fine gaver, en kjempe stor kake og håper du har hatt super dag!

Jeg møtte en bompibjørn i går, og han sa at jeg skulle si gratulerer med dagen til deg ;)

Savner deg masse lille venn!

Stor bursdagsklem fra storesøster Iselin 
Skrevet: 15.11.2012 17:05


Nå har jeg akkurat skypet med verdens beste mamma! Hun gikk igjennom skapet mitt sånn at jeg kunne se om jeg savnet noe klær. Er så utrolig godt å få skypet med mamma, men gjør det alt for sjeldent!

Har satt mamma på strikkeoppdrag. Spurte henne om hun kunne strikke et par gode varme sokker som jeg fant på we heart it. Hun skulle se om hun kunne gjøre det. Woooho!Skrevet: 07.11.2012 22:14


Takk for Nordic Kitchen og nordisk mat som ligger 2 min fra oss og True Blood :)
Skrevet: 31.10.2012 18:30


Vi har hatt Halloween tema i Children Club i dag. Noe som var utrolig morsomt! Utrolig mange barn siden det er så dårlig vær, men da blir det morro.

Senere i kveld skal vi ha stort Halloween party med guide + Apollo og Star Tour (TUI)! Wooho!
Kommer kanskje med en update senere ;)
Skrevet: 30.10.2012 21:07


I dag har vi hatt day off. Noe som er utrolig deilig! Vi sovet lenge, fått shoppet litt og spist god mat.

Nå sitter på en restaurant som heter Bianco og spiser dessert, drikker en cocktail og tester vårt nye kamera! Vi har kjøpt oss kamera til sammen. Utrolig bra kamera. Olympus et eller annet.

Ihvertfall ha en fin kveld videre!

Peac out!
Skrevet: 23.07.2012 18:36


Da har jeg endelig ferie og kommet til 2 dag, og det føles så herlig!

Har fått koselig besøk av kjæresten min. Noe som er utrolig godt! Deilig å kjenne litt nærhet.

I kveld går turen til Magaluf fram til torsdag. Party party!!

Black & white!
Skrevet: 13.07.2012 13:40


Etter en lang natt, så er det klart for litt taning ved Sea Club!

Er bare å nyte fridagen fullt ut :)
Skrevet: 20.06.2012 15:10


I går reise Tine hjem som er den andre norske i SunGarden teamet. Så nå blir jeg den eneste norske igjen på hotellet... Men skal vel klare meg med to dansker, to svensker og en finsk :)

 

I kveld skal jeg og min kjære roomie Christina på et show som heter Pirates. Det ser vanvittig bra ut!! Gleder meg vilt.

 Når vi kommer hjem etter Pirates er vi invitert på White Party på en av våre partnere. Det skal være for alle skandinaviske guider. Blir gøy å treffe noen nye fjes!

 

Ha en fin dag videre!
Skrevet: 03.06.2012 18:04


Shit tiden går fort! Alt for mye å gjøre...
Skrevet: 20.05.2012 17:36

Skrevet: 19.05.2012 22:09


Bildet sier mer enn 1000 ord! Har en kjæreste som er Chelsea fan for å si det sånn....

hits