Skrevet: 10.02.2013 20:44


Hei!

I dag er det en veldig spesiell dag. Min beste halv del har bursdag!! Uheldigvis er jeg ikke med han, men skal reise over til Anton i morgen. Som jeg gleder meg til det.

Så gratulerer med dagen pus! Håper den har vært fantastisk, selvom nesten hele dagen har gått til reise. Du skal vite at du er den som betyr alt for meg, og jeg vil aldri noen gang såre deg sånn at du forsvinner. Hver eneste gang jeg ser deg er det som jeg er nyforelsket og sommerfugler i magen. Hele deg er det beste. Du smiler og ler, og kan oppføre deg som et barn, og du kan være en voksen mann som passer på meg. Anton du skal vite at jeg er så utrolig glad i deg, og ingen andre vil kunne fylle din plass som du gjør. Du startet som en fremmed, til en kollega, til en venn, til min bestevenn, til kjæreste og nå er du blitt min forlovede. Håper denne rekken vil bare forsette. Jeg ser fram til å reise til London med deg på onsdag. Bare deg og meg på ferie.Vi skal kose oss og oppleve masse fine og gøye opplevelser framover. Husk bare at du er min beste del i livet mitt!

Elsker deg - Iselin!

 

Anton fikk nemlig Londontur i bursdagsgave, så gleder meg til å reise vekk i 5 dager! Herlig!!

 

Kjenner du noen som har vært i London? Eller noen som har en spesiell dag i dag?
Skrevet: 06.02.2013 09:52


Hei alle sammen :)

I går skjedde det noe jeg ikke håpet på at skulle skje... Jeg var på vei til frisøren for å farge håret mitt og fikse det før jeg kommer hjem - men nei da, så skjer det umulige! Av alle tilfeldigheter klarer jeg å bli påkjørt av en bil. Den følelsen av å bli påkjørt er noe av det værste jeg har opplevd! Verden ble totalt borte og jeg fikk bare lyst til å kaste opp. Sjåføren som kjørte på meg kjørte meg direkte opp på sykehuset. Der fikk jeg tatt røntgen av kneet og foten, men må få sjekket det nærmere hos en spesialist i dag. Kneet er dobbelt så stort, og verker oppover siden. Fotten er en blå ballong, med en tre ganger så stor storetå. Typisk meg at dette skjer rett før jeg skal reise hjem...Skrevet: 05.02.2013 00:13


Hei!
Endelig fått flybillett hjem på torsdag. Herlig! Så nå er det kaos så blogger mer i morgen, og forklarer litt hvorfor det er kaos ;)

Puss puss!
Skrevet: 03.02.2013 21:49


Hei!

Nå er alt bare kaos...Først får jeg beskjed at jeg skal reise på tirsdag, så plutselig torsdag siden flyene på tirsdag er fulle. Nå har jeg gått i 2 uker og ikke vist noen ting. Nå ha sjefen min kommet tilbake jeg får vite at jeg skal fly hjem på tirsdag. Tusen takk! Først har jeg en hel del ting å pakke å fikse. Itillegg er familien til Anton her nede også. Yes!

Sånn ser det ut nå. Ja! Kaos... Nå gleder jeg meg bare til å komme hjem. Pakke ut å gjøre klart til min beste halvdel flytter inn til meg. Før han kommer over til Bergen, så skal jeg til Falkenberg og på ferie. Shit, jeg gleder meg til å reise til et varmt land uten å jobbe eller stå opp tidlig.Vet ikke helt hvor vi skal reise enda, men det vil tiden finne ut av. Blir ihvertfall deilig!

En annen ting som også skjer i livet mitt er at jeg har begynt på nettgymnas. SIden jeg mangler hele påbygg, så valgte jeg å ta dette på nette. Geekelin! I mai venter 3 eksamner, og de andre 4 tar jeg til desember.

# Har du kaos i livet ditt?

Jeg har en mjauene kjæreste som prøver å stjele oppmerksomheten. Jeg er en asosial og kjedelig kjæreste som blogger. Baam! Derfor blir det ikke så mye blogging i dag ;)

Skrevet: 02.02.2013 15:16


Hei!
Nå er det lenge siden jeg har blogget. Er faktisk på grunn av det har vært så utrolig mange tanker som flyr rundt i hodet mitt... Faktisk så reiser jeg hjem neste uke. I dag er det den nest siste arbeidsdagen min. Shit! Jeg har sagt meg opp siden jeg har hatt en del problemer med helsen min her nede, så den beste løsningen er å reise hjem. Utrolig trist, men også utrolig deilig! Gleder meg til å være i mitt eget hjemland, eget språk og mat. Og ikke minst å trene!! Fra neste uke vil jeg prøve å blogge hverdag. Vet at jeg har vært elendig med å blogge, så skal bli bedre.

Jeg savner alt hjemme. Huset mitt, sengen, venner, familie, normalt liv, tjene penger (alså etter arbeidsmengde) og verdens beste hund. Ååå, hjemlengsel!!!
Men vet ikke hva man har, før man står uten det...

#Er du glad i det du har rundt deg?


hits