Skrevet: 27.03.2013 12:27


Verdens beste start på dagen. Fyr i peisen, stearinlys på bordet og varm kako med krem. Mmmm!

- Ha en fin dag alle sammen! Har du hatt en fin start på dagen?
Skrevet: 26.03.2013 23:24


Nå har jeg akkurat hatt koselig besøk av June og Caroline. Kost oss med taco og jentesnakk. Noe som er svært vanlig når jenter treffes etter en lang stund. He he! June hadde med seg sin lille Oscar som endte med jokking, hopping og styr. Litt bilder fra i kveld.

Håper dere har hatt en fin dag, og god natt til alle! :)
Skrevet: 26.03.2013 14:13


Hei!
Nå har mamma, pappa Kent og Andrine reist til Geilo. Meg og Nicko ble igjen på Rjukan, så vi gikk oss en tur på 7km. Fantastisk herlig når sola skinner og man kjenner sen friske lufta. Finnes ingenting bedre enn det!

Dagens antrekk: Rosa bukse - Vera Moda Genser - Carlings Armbånd - Icon Stockholm

Så nå har jeg trøtt hund med fyr i peisen. Senere i dag blir det en tur til. Sånn er det med hund i huset. Fin grunn for å komme seg ut.

- Ha fortsatt en fin dag alle sammen!
Skrevet: 25.03.2013 23:24


Hei der!
Nå er det lenge siden det har vært noe update, men jeg har vært å reist litt den siste måneden. Har vært i London, Aruba i Karibien og Falkenberg i Sverige. Tenkte å lage et reiseinnlegg om London og Aruba - hvis dette er interessant?

Ihverfall de to siste dagen har jeg brukt til å nyte sola og påska. Fantastisk! Har både vært på langrenn og i slalombakken.

Andrine og Nicko i langrennsløypa. Det var første gangen til Nicko, så alt gikk i 120... He he!

I dag var meg, Andrine og Halvor i slalombakken. Her på bildet er det første gang Halvor kjører stolheis. Noe som var stor og et snakketema resten v dagen.

Nå er det tid for å legge seg under dyna, og bli klar for en ny dag på fjellet.

- God natt!


hits