Skrevet: 29.05.2012 19:11


Det har skjedd så utrolig mye for tiden, så derfor har jeg faktisk ikke hatt tid til å blogge!

I Bergen har det vært super fint vær. Helt fantastisk! Siste tiden har gått til soling, årets første bad, grilling og ny jobb. Jeg var så heldig å få ny jobb denne uken! Nemlig hos Ving.

Reiser allerde nå 8.juni, så det er ikke så utrolig lenge til. Har alt for mye å fikse før jeg skal reise, eller føles sånn siden jeg skal være borte i 4 mnd. Så nå tiden fremover blir dette en blogg og mitt opphold på.... ALCUDIA, MALLORCA!!!!! I magen min finnes det 1000 sommerfugler når jeg tenker over det. Jeg skal være barneguide på et SunGarden hotell, Sea Club Alcudia. Dette er et av Vings største hoteller.

http://www.ving.no/spania/alcudia/sungarden-sea-club

Pluss om to dager har jeg bartender-eksamen, så det er nok å henge fingrene i!

 

Wish me good luck :)

 
Skrevet: 20.05.2012 17:36

Skrevet: 19.05.2012 22:09


Bildet sier mer enn 1000 ord! Har en kjæreste som er Chelsea fan for å si det sånn....Skrevet: 19.05.2012 19:16


Var og hentet mamma på flyplassen i dag siden hun har vært i Tønsberg og feiret 17. mai, så ble meg og Kristian like greit igjen på middag. På menyen stod det foliebakt ørret. Mmmmm! Syntes det er utrolig godt, og det er kjempe sundt ;)

Var heldig å få en liten gave. Den er helt ypperlig for meg som liker å skrive ned av jeg tenker. Pluss den var utrolig søt!
Skrevet: 18.05.2012 21:46


Da var 17. mai over for denne gang...

Is, burs, bunad, tivoli, russ og mye morro, meeeen her i Bergen var ikke været på plass som vanlig. Eller for å si det sånn. Det var Bergensvær! Kristian var så heldig å få en fuglebæsj på skulderen!


Mamma hadde bursdag 14.mai!! Wooho! Hipphipp hurra :DSkrevet: 16.05.2012 16:57


De siste seks dagene har det vært alt for mye å gjøre, eller ihvertfall for mye for meg...

På Exodus har vi noe som heter russeuken her i Bergen. Alså seks dager med fest for russen. Derfor betyr det seks dager med nattjobbing!

 

Pluss dette går jeg på Bartenderskolen som sagt, så nå er vi inne i uke 3 og det er en del å gjøre.

Jobbe natt, hjem, sove, skole, sove, jobb.. For meg er dette tungt siden jeg har noe som heter ME. Ikke fett!

Men vil man noe, så skal man alltid få ting til. Bare noen ganger er det litt mer tungt enn andre ganger. 

Jeg er derfor utrolig heldig som har en kjæreste som forstår det, og lar meg slappe av når jeg trenger det.

 


Derfor blir bloggingen ganske dårlig de neste dagene. Siden det er 17. mai og litt sånn, så blir det nok blogging igjen ;)

Men siden jeg faktisk er hjemme nå og gjør ikke så utrolig mye. Kommer det er innlegg.

 

Love love!
Skrevet: 09.05.2012 14:28


Nå er det raskt stopp hos Kristian etter Barskolen, så nå er det hjem til mamma og Kent med Kjersti Helene å spise middag.

Nam nam! 


Skrevet: 08.05.2012 23:20


 

 Yes! Drømmen min begynner å bli en virkelighet. Jeg har blitt innkalt til jobbintervju hos Ving.

Å bli reiseleder er en av mine største drømmer. Man kan reise og se verden, samtidig som man jobber med andre mennesker. Har alltid likt å reise, men hvem gjør ikke det!

Tenk så utrolig gøy det hadde vært om jeg fikk jobben. Flere månder med reise, men trist å være borte fra både kjæreste, familie og venner...

Her er destinasjonene jeg kan lande på:


Ellers i uken går jeg på bartenderskole som er utrolig gøy! Kan virkelig anbefale det hvis man er interessert i drinker og ulike typer drikke. Er nå inne i andre uke av et kurs på litt over fire uker. I dag lærte vi om tequila og fire typer drinker. Hvordan det er lager, hvor det kommer fra og de ulike typene. Vi lærte drinkene Tequila Sunrise, Margarita, Frozen Margarita og Mai Tai.


I tillegg har jeg vært i byen og spist sushi med mamma og min bestevenninne, Kjersti Helene.

Utrolig koselig å se henne igjen. Hun er på kurs i Bergen for noen dager, og da må man selvfølgelig tilbringe litt tid sammen med henne også! Vi endte opp på sushi restauranten Red Sun. Kjempe god sushi, men tok en stund før vi fikk både maten og service fra servitøren!

 

 Thanks 4 me!


hits