Skrevet: 30.06.2012 23:05


Får ikke blogget pga har for dårlig nett for øyeblikke... :(
Skrevet: 20.06.2012 15:10


I går reise Tine hjem som er den andre norske i SunGarden teamet. Så nå blir jeg den eneste norske igjen på hotellet... Men skal vel klare meg med to dansker, to svensker og en finsk :)

 

I kveld skal jeg og min kjære roomie Christina på et show som heter Pirates. Det ser vanvittig bra ut!! Gleder meg vilt.

 Når vi kommer hjem etter Pirates er vi invitert på White Party på en av våre partnere. Det skal være for alle skandinaviske guider. Blir gøy å treffe noen nye fjes!

 

Ha en fin dag videre!
Skrevet: 18.06.2012 21:26


Jeg har ikke så mye tid til å blogge. Er jobb jobb jobb, så være litt sosial og så er det natta... Sånn går dagen hvis du ikke har fri.

Lørdag 16. juni

I går hadde jeg min første halve fri dag. Det var så utrolig deilig! Startet 14 og var ferdig 16 ca. Oppgaven min var å ta en kjøretur til nabo "byen", Playa de Muro. For å sjekke ut hvor hotellene og sykehuset ligger. Utrolig flott der! Alt var bare en lang gate, og stranden lå maks 200 - 300 meter fra hovedveien. 

Her er noen bilder fra vi lå ved bassenget på Sea Club.


Nydlige Tine

Katja K, dansk og meg

Mine herlige Tine og Katja

Tine, Katja og megBestefaar - Anton svensk

Vellykket tidsbilde - Meg, Christina (min ene samboer), Katja og Tine

Nydelig dag ved bassenget!

Fredag 15. juni

Fra Mini Disco på jobb.

Bursdagsmiddag :)
 

 

 

To bilder fra da vi spilte kamp mot TUI (Star Tour)

Skrevet: 12.06.2012 23:47


Som sagt dagene er travle og tiden går kjempe fort. Føles ut som jeg har vært her kjempe lenge (på en positiv måte), men det har jeg ikke. Dagen i går var det mye som skjedde. Jeg var min første hele dag på Sea Club. Fikk deltatt litt, men observerte mest. Gleder meg så utrolig mye til å få uniform å delta i aktivitetene. Jobbdagen var over rundt 19:30 - 20:00, og da var det tid for fotballkamp! I går var det jo Sverige VS Ukraina. Siden vi er en del svensker i vårt team så må jo vi se den. Er obligatorisk. Hehe! Vi så den oppe på Sea Club siden de har storskjem pga EM. Det er fantastisk!! Men det endte jo med tap... Det var mange ufornøyde mennesker når kampen var over. Da kampen var ferdig gikk vi bort på en pub som heter Cheers. Vi har en i teamet vårt som skal ha bursdagsfestuke, og den begynte i går. For å si det sånn. Jeg kommer ikke til å feste hele den uken. Det går ikke når man skal opp til 7:00 neste dag. Selvom det er noen som gjør det også. Hun har hengt opp en plan på office der hva som skjer og hvor det skjer. Utrolig morsomt! På Cheers var det karaoke, og det er alltid like morsomt uansett. Sebastian og Robert, to svensker i service teamet, lagde utrolig show. 


De sang I want it that way - Backstreet Boys og I'm sexy and I know it. Det var så utrolig gøy! Litt utover i nattetimene gikk vi videre på en nattclub som heter Banana Club. Herregud og stort. Det var fordelt rundt på 3 etasjer. Trykk her så ser du hvordan det ser ut der.

Dagen i dag har ganske chill på en måte :) De fleste har fri i dag, men jeg har lest manualer. Wooho! Neida, det går ganske fint. På formiddagen tok Christine, min flotte danske samboer, med meg opp i Gamle Byen og viste meg rundt på markede og rundt i bygatene. Amazing! Kjøpte meg verdens beste oliven med mandler på markede. De er så utrolig god! Før vi gikk hjem handlet vi litt mat og vann, og jeg skulle ser etter en vifte. Siden det ikke er aircondion i leiligheten, så trenger jeg en vifte nå når det begynner å bli varmt. For de som kjenner meg må jeg ha et litt kaldt rom for å sove. Det har faktisk godt veldig fint til nå. Jeg er ganske overrasket over meg selv! Uansett. Da vi skulle se etter en vifte så var det siesta. For de som ikke vet hva det er, så har spanjoler en pause midt på dagen. Null vifte på Iselin i dag... Buhu! Da vi kom hjem tok vi oss en liten vil, så var det middag. Christine tok meg med på en resturante som ligger på strandpromenaden, alså 100 meter fra leiligheten. Der var det den beste Cæsar salaten jeg hadde spist! Mmmm! Fantastisk!!

Så var det tid for volleyballtrening, og nå sitter jeg her :) Tid for å se ferdig filmen og legge seg.

God natt! Varme klemmer fra Port d'Alcudia. PS.: Vet det kom litt mye tekst, men hadde ikke tid for updates i går...Skrevet: 10.06.2012 19:20


Da sitter jeg på rommet mitt dag 2 her nede. Utrolig flott her og jeg elsker det! Selvfølgelig savner jeg personene hjemme, men de her nede er også fantastiske. Litt kjipt at de fleste er dansker, så svensker så er vi vel 3 norske i mitt team. Hun ene reiser hjem 19. juni, så det er henne jeg tar overfor her nede. Dagene er super hektiske og masse og gjøre! Skal prøve å blogge så mye som mulig, men det skjer veldig mye nå den første uken. Jeg har flere manualer og diverse ting jeg må igjennom siden jeg ikke har gått guideskole. Alle sier stakkars meg siden det er så mye, og JA det er mye å lese og sette seg inn i! Utenom all lesingen har jeg vært på "skattejakt" rundt i Alcudia og Port d'Alcudia for å bli kjent området her jeg skal bo. Skal innrømme at jeg gikk meg vill et par ganger, men heldigvis har jeg iPhone med GPS og folk er vennlige.

Dette er mitt nabolag, Port d'Alcudia. Et ord: Amazing!!!

Gamle byen i Alcudia. Tok bussen for første gang alene :D


I går hadde de laget velkomstmidag til meg på et sted som heter 12 to 12. Kjempe koselig. Ble kjent med mange av de i teamet mitt.

Ellers har jeg vært min første gang på Sea Club der jeg skal begynne som barneguide (familievert). Fikk delta på skattejakt med Lollo. Lollo er giraffen som er en av maskotene til Ving.

Nå må jeg komme meg i dusjen. Skal på volleyballtrening med de andre på teamet for vi skal spille kamp til onsdagen. Husker ikke mot hvem... Hehe!

 

Big love til dere der hjemme!
Skrevet: 03.06.2012 18:04


Shit tiden går fort! Alt for mye å gjøre...


hits