Skrevet: 31.10.2012 18:30


Vi har hatt Halloween tema i Children Club i dag. Noe som var utrolig morsomt! Utrolig mange barn siden det er så dårlig vær, men da blir det morro.

Senere i kveld skal vi ha stort Halloween party med guide + Apollo og Star Tour (TUI)! Wooho!
Kommer kanskje med en update senere ;)
Skrevet: 30.10.2012 21:07


I dag har vi hatt day off. Noe som er utrolig deilig! Vi sovet lenge, fått shoppet litt og spist god mat.

Nå sitter på en restaurant som heter Bianco og spiser dessert, drikker en cocktail og tester vårt nye kamera! Vi har kjøpt oss kamera til sammen. Utrolig bra kamera. Olympus et eller annet.

Ihvertfall ha en fin kveld videre!

Peac out!
Skrevet: 29.10.2012 17:34


Hotellet jeg jobber på heter Bahia Principe som ligger på Tenerife.

Fra og meg nå vil jeg ha en ukesammendrag hver uke siden noen ganger kan det bli dårlig blogging. De første ukene er hektiske og jeg har vært små syk. Så når jeg kommer hjem vil jeg spise og sove.

Mer updates kommer ;)

Peac out!
Skrevet: 21.10.2012 11:55


I kveld kommer et sammendrag om introuken her nede på Tenerife :) Håper alle har det bra der hjemme!

Hejdå :D
Skrevet: 09.10.2012 22:15


Ting er vanskelig når det gjelder å elske eller like noen. Man forventer en ting fra den mosatte part. Plutselig er ting bra, og plutselig er ting noe helt annet. Jeg vet jeg elsker en person som står meg nært, og noen ganger føles det ut som han ikke tror det selv. Jeg mener alt hva jeg sier men forsatt klarer ikke han å stole på meg.. Hva gjør man da?! Et forhold mellom to person går på stole på hverandre, og ikke tro at den andre lyver eller spiller et spill. Det gjelder alle! Uansett om det er venninner, kompiser eller kjærester. Å stole på en er den største tingen. Avstand ødlegger mye der. Uheldigvis...

Å ha en stor kjærlighet til en er tøft uansett hvordan man velger at ting skal være... Du som sitter der og leser, og du vet at jeg skriver til deg! Du er en person som betyr utrolig mye for meg, og du vil alltid være plasert i mine minner! Første gang jeg tenkte så virkelig på deg gikk det opp for meg hvor tiltrekket jeg egentlig var av deg, og hvor mye jeg ville ha deg. Jeg vil ikke gi slipp på deg. Håper du ikke vil gi slipp på meg...Min kjærlighet vil alltid være sterk for deg. For du har nemlig trollbindet meg. Jeg er så utrolig glad i deg, og du skal kunne stole på meg. Ellers vil ikke ting gå. Man kan komme å si unnskyld tusen ganger, men hvis man ikke mener det så kan man bare gå.

Jeg er lei av at man skal få kjeft eller begynne å bli sur på hverandre for en liten ting. Det går bare ikke! Unnskyld... Når man skal være rundt hverandre så mye og se hverandre så mye, så skal man klare å være glad i hverande og ha det godt. Ikke gå rundt å være sur på hverandre! Fatt det!

Jeg elsker deg!
Skrevet: 09.10.2012 11:24


Nå har jeg akkurat vært hos optiker for å sjekke øye mitt. Jeg har hatt virus på øyet i 4,5 uke nå og det begynner å bli litt skummelt. Optikeren sender meg rett til øyespesialist for å sjekke det ut. For på syntesten kunne jeg ikke se noe med høyere øye... Alle bokstaver var bare krusseduller. Det er ganske skummelt siden jeg aldri har hatt problemer med synet. Så nå håper jeg at de kan finne ut av det og jeg kan reise frisk til Tenerife!
Skrevet: 08.10.2012 20:11


Ja, det blir mange innlegg her nå. Men sånn er det når jeg skal starte med noe nytt igjen og det har akkurat vært helg. Siden jeg er hjemme i Norge på "ferie" så reiste jeg oppover på Rjukan. Dette er mitt barndomshjem. Rjukan er en liten og smal dal i Telemark. Jeg elsker å komme tilbake hit. Til venner og familie!

Fredagen:

Startet dagen med å hjelpe mamma med å stable ved. Må være litt handy og flink når jeg er hjemme! Senere på dagen ble det en koselig lunsj med min nærmeste bestevenninne og en fjelltur. Ah! Hva jeg savnte å gå i fjellet. Det er en terapi for seg selv. 

 

Lørdagn:

Inegntingen annet enn en fest!

Søndag:

Biltur i 6 timer og hangover......

#Hadde du en fin helg?
Skrevet: 08.10.2012 18:23


Etter mange timer med designbygging av bloggen, så er jeg ferdig. Når man først begynner så kan ikke bare stoppe før man er ferdig. Ting tar tid!

Fra nå av blir flere innlegg, og ikke bare reiseinnlegg men litt annet også. Jeg er jo trosalt en jente med andre interesser enn bare jobben min. 

   # Hva syntes du om mitt nye design?


hits