Skrevet: 19.12.2012 15:24Unuin Jack Denim Shorts // GEM-Studded Baggy Jeans // Lapel Jacket


Bayswater Clutch Wallet // Lily // Bayswater


Canvas Clipper // Henry Duffle // Wash Case // Pocket Book (Agenda)
Skrevet: 19.12.2012 13:24


ENDELIG!!

Jeg fant den riktige kjolen, eller nærmere sagt Anton fant den riktige kjolen. De som kjenner meg vet at jeg aldri bruker kjole. Er rett og slett ingen kjole menneske.

Nå har jeg søkt igjennom en hel del butikker her på Tenerife, og endelig fant jeg den riktige kjolen.
Er så solt! Endelig!! Den er fra Zara og kostet 26 euro. Nå er det bare neste steg. Finne sko og veske som passer til.

Har funnet de to parene. Hvem syntes du passer best til?Skrevet: 12.12.2012 00:31


Heisann!
Tenkte å dele et av mine favoritt antrekk med dere. Et av mine favoritt antrekk! Jeg elsker å bruke min røde leppestift for å få et mer rocka antrekk.

Jakke, Gina Tricot // T-shorte, Bershka // Svart bukse, ... // Veske & belte, H&M // Fjær øredobber i sølv, Gina Tricot // Sko, converse // Solbriller, RayBan

# Likte du antrekket?

Puss puss
Skrevet: 11.12.2012 00:52


Tjena där!

Jaja, har man svensk kjæreste så blir man litt svensk. He he!

Nå skal dere høre få høre litt om et "guideliv" fungerer. Og nei, det er veldig lite party og drikking som mange tror. Man er mange ganger for sliten til å gå ut.

Det teamet jeg jobber i nå så jobber vi ca 50 timer i uken med to fridager. Dagene går fra rundt 8:45 til 19:45, så ja det er lange dager. Siden jeg er en aktivitetsguide så er det mye liv og røre. Med andre ord kroppen er virkelig slutt. Vi har alt fra vannpolo, watergym, minidisco, show og mange andre aktiviteter i løpet av dagen. Derfor når vi kommer hjem vil man bare sove, og på fridagene vil man helst finne på noe eller slappe av. Ikke være bakful. Jeg gikk ut ca 2-3 ganger i uka hjemme, og nå går jeg ut ca 2-3 ganger i mnd. Ganske stor forskjell!

Jeg var inne på jobbintervju i slutten av mai, og var så heldig og ble sendt ut til Mallorca i begynnelsen av sommeren. Det skjer veldig sjeldent, men det var en opplevelse jeg aldri ville ha sagt nei til!

Å jobbe som guide er en utrolig opplevelse. Ikke bare får vi bo i varmen, men alt det vi kan se og gjøre. Ikke minst alle de flotte menneskene vi møter. Under så er mine to team jeg har vært i.

Team Alcuida - Mallorca. Sommer 2012

Team SunGarden - Tenerife. Vinter 2012-2013

Så et guideliv er utrolig hektisk og man vil veldig gjerne bruke tiden på å slappe av når man kan. Derfor blir det veldig lite blogging. 

# Har du spørsmål om hvordan det er å være guide, så fyr løs! hits