Skrevet: 07.04.2013 16:35


Den siste tiden har det skjedd utrolig mye. Blant annet påske, ny jobb og lese til eksamen. Så jeg må beklage for det!

Jeg har fått jobb i en barnehage her i Bergen. Fantastiske barn, men man blir sliten. Sånn er det å jobbe med barn. Jeg var først ringevikar, men jeg var så heldig å få en 70% vikarstilling siden det er så mange som er sykemeldt. Så det passer meg perfekt! Jeg kommer til å jobbe rundt 3 ganger i uken og 2 dager fri. Eneste som er litt kjipt er at barnehagen stenger 26. juni og er stengt helt til 12.-14. august. Heldigvis for meg som jeg på intervju hos Ving som salgskonsulent (sommerjobb) på kontoret her i Bergen. Jeg savner å jobbe med i Ving og reiser. Derfor blir dette en herlig mulighet for meg.

- Har du noe tips til hva slags tema jeg skal blogge om? Hva syntes du er interessant? Hva leser du på en blogg?
Skrevet: 06.02.2013 09:52


Hei alle sammen :)

I går skjedde det noe jeg ikke håpet på at skulle skje... Jeg var på vei til frisøren for å farge håret mitt og fikse det før jeg kommer hjem - men nei da, så skjer det umulige! Av alle tilfeldigheter klarer jeg å bli påkjørt av en bil. Den følelsen av å bli påkjørt er noe av det værste jeg har opplevd! Verden ble totalt borte og jeg fikk bare lyst til å kaste opp. Sjåføren som kjørte på meg kjørte meg direkte opp på sykehuset. Der fikk jeg tatt røntgen av kneet og foten, men må få sjekket det nærmere hos en spesialist i dag. Kneet er dobbelt så stort, og verker oppover siden. Fotten er en blå ballong, med en tre ganger så stor storetå. Typisk meg at dette skjer rett før jeg skal reise hjem...Skrevet: 02.02.2013 15:16


Hei!
Nå er det lenge siden jeg har blogget. Er faktisk på grunn av det har vært så utrolig mange tanker som flyr rundt i hodet mitt... Faktisk så reiser jeg hjem neste uke. I dag er det den nest siste arbeidsdagen min. Shit! Jeg har sagt meg opp siden jeg har hatt en del problemer med helsen min her nede, så den beste løsningen er å reise hjem. Utrolig trist, men også utrolig deilig! Gleder meg til å være i mitt eget hjemland, eget språk og mat. Og ikke minst å trene!! Fra neste uke vil jeg prøve å blogge hverdag. Vet at jeg har vært elendig med å blogge, så skal bli bedre.

Jeg savner alt hjemme. Huset mitt, sengen, venner, familie, normalt liv, tjene penger (alså etter arbeidsmengde) og verdens beste hund. Ååå, hjemlengsel!!!
Men vet ikke hva man har, før man står uten det...

#Er du glad i det du har rundt deg?
Skrevet: 04.11.2012 12:45


Jeg har fått mange sprøsmål om forlovelsen mellom meg og Anton. Vi jobbet sammen på Alcudia, og der startet alt. Etter noen månder gikk alt naturlig mellom oss. Kjemien og sommerfuglene kom litt etter litt. Noe som var helt fantastisk. Han er gutt jeg aldri vil la gå. Rundt han føler jeg meg komplett og tiden stopper helt.

Anton overrasket meg veldig da han spurte meg om jeg ville forlove meg. Jeg har aldri blitt så glad og sjokket på en gang. 

Jeg hadde akkurat dusjet og stelt meg. Da jeg kom ut av badet skrek han "Ikke se! Du må ikke komme ut! Ikke se". Jeg skal ikke se, men jeg begynte å lure på hva han drev på med. Så kommer han med en lue som jeg skal dra ned forand øyene for å ikke se. Han fører meg ut på verandaen og tar av meg lua. Der han satt fram to vinglass og rødvin. Jeg klarer ikke å oppfatte med en gang hva som var så spesielt. Etter noen sekunder oppfatter jeg at det ligger en smykkeboks under glasset mitt. Som alle andre jenter blir jeg helt satt ut og åpner boksen. I boksen ligger det et fargeleggingsark som han hadde skrevet på. Da jeg leser siste settning så ser jeg på han. Sier han "Iselin, jeg elsker deg. Vil du forlove deg med meg?" Selvfølgelig sa jeg ja!! Dagen etter gikk vi i 6 timer for å finne den ringen vi ville ha. Anton sa at han ikke hadde noe mening om hvordan den skulle se ut, men da vi begynte å se på ringene kom det en mening etter den andre. Så til slutt fant vi den vi ville ha. Nå venter vi bare på at den skal komme fra Italia i riktig størrelse. Den er i stål med stein. Og ja, meg og Anton har helt like ringer. Jeg er spent på om Anton klarer å gå med ringen siden han ikke liker å gå med ring. Nå gleder jeg meg til å tilbringe resten av livet mitt sammen med han. Det blir nok ikke noe bryllup til sommeren som noen har spurt om. Vi er guider = Ikke bra lønn og man er alt for reiselysten. Så vi får ventet til den gangen vi har penger til det, og når det passer :)
 
Skrevet: 29.10.2012 17:34


Hotellet jeg jobber på heter Bahia Principe som ligger på Tenerife.

Fra og meg nå vil jeg ha en ukesammendrag hver uke siden noen ganger kan det bli dårlig blogging. De første ukene er hektiske og jeg har vært små syk. Så når jeg kommer hjem vil jeg spise og sove.

Mer updates kommer ;)

Peac out!
Skrevet: 09.10.2012 11:24


Nå har jeg akkurat vært hos optiker for å sjekke øye mitt. Jeg har hatt virus på øyet i 4,5 uke nå og det begynner å bli litt skummelt. Optikeren sender meg rett til øyespesialist for å sjekke det ut. For på syntesten kunne jeg ikke se noe med høyere øye... Alle bokstaver var bare krusseduller. Det er ganske skummelt siden jeg aldri har hatt problemer med synet. Så nå håper jeg at de kan finne ut av det og jeg kan reise frisk til Tenerife!
Skrevet: 08.10.2012 20:11


Ja, det blir mange innlegg her nå. Men sånn er det når jeg skal starte med noe nytt igjen og det har akkurat vært helg. Siden jeg er hjemme i Norge på "ferie" så reiste jeg oppover på Rjukan. Dette er mitt barndomshjem. Rjukan er en liten og smal dal i Telemark. Jeg elsker å komme tilbake hit. Til venner og familie!

Fredagen:

Startet dagen med å hjelpe mamma med å stable ved. Må være litt handy og flink når jeg er hjemme! Senere på dagen ble det en koselig lunsj med min nærmeste bestevenninne og en fjelltur. Ah! Hva jeg savnte å gå i fjellet. Det er en terapi for seg selv. 

 

Lørdagn:

Inegntingen annet enn en fest!

Søndag:

Biltur i 6 timer og hangover......

#Hadde du en fin helg?
Skrevet: 05.08.2012 23:11


Her kommer det litt bilder fra roadtripen med Anton :)

Port de Sóller

Na Foradada

Valldemossa
Skrevet: 03.08.2012 17:35


Meg og Anton har tatt oss ut på roadtrip på nordsiden av øyen. Så dette kan bli spennende!

Vår flotte musikk på turen! Go gammel musikk :)

Høyeste punkte på Mallorca, Pulg Major. Vi var oppe på ca 1100 meter over havet.
Skrevet: 23.07.2012 23:18


Nå ligger vi endelig på hotellet i Magaluf etter litt flaks!
Da vi skulle checke in måtte vi ha passene, men vi hadde selvfølgelig lagt de igjen i Alcudia.... Woooho!
Men Kristian hadde tilfeldig bilde av passet på mobilen, og jeg reddet med med Thomas Cook id og førerkort!

Velkommen til Magaluf! Bra start... Hvordan vil dette gå...??
Skrevet: 30.06.2012 23:05


Får ikke blogget pga har for dårlig nett for øyeblikke... :(
Skrevet: 18.06.2012 21:26


Jeg har ikke så mye tid til å blogge. Er jobb jobb jobb, så være litt sosial og så er det natta... Sånn går dagen hvis du ikke har fri.

Lørdag 16. juni

I går hadde jeg min første halve fri dag. Det var så utrolig deilig! Startet 14 og var ferdig 16 ca. Oppgaven min var å ta en kjøretur til nabo "byen", Playa de Muro. For å sjekke ut hvor hotellene og sykehuset ligger. Utrolig flott der! Alt var bare en lang gate, og stranden lå maks 200 - 300 meter fra hovedveien. 

Her er noen bilder fra vi lå ved bassenget på Sea Club.


Nydlige Tine

Katja K, dansk og meg

Mine herlige Tine og Katja

Tine, Katja og megBestefaar - Anton svensk

Vellykket tidsbilde - Meg, Christina (min ene samboer), Katja og Tine

Nydelig dag ved bassenget!

Fredag 15. juni

Fra Mini Disco på jobb.

Bursdagsmiddag :)
 

 

 

To bilder fra da vi spilte kamp mot TUI (Star Tour)

Skrevet: 12.06.2012 23:47


Som sagt dagene er travle og tiden går kjempe fort. Føles ut som jeg har vært her kjempe lenge (på en positiv måte), men det har jeg ikke. Dagen i går var det mye som skjedde. Jeg var min første hele dag på Sea Club. Fikk deltatt litt, men observerte mest. Gleder meg så utrolig mye til å få uniform å delta i aktivitetene. Jobbdagen var over rundt 19:30 - 20:00, og da var det tid for fotballkamp! I går var det jo Sverige VS Ukraina. Siden vi er en del svensker i vårt team så må jo vi se den. Er obligatorisk. Hehe! Vi så den oppe på Sea Club siden de har storskjem pga EM. Det er fantastisk!! Men det endte jo med tap... Det var mange ufornøyde mennesker når kampen var over. Da kampen var ferdig gikk vi bort på en pub som heter Cheers. Vi har en i teamet vårt som skal ha bursdagsfestuke, og den begynte i går. For å si det sånn. Jeg kommer ikke til å feste hele den uken. Det går ikke når man skal opp til 7:00 neste dag. Selvom det er noen som gjør det også. Hun har hengt opp en plan på office der hva som skjer og hvor det skjer. Utrolig morsomt! På Cheers var det karaoke, og det er alltid like morsomt uansett. Sebastian og Robert, to svensker i service teamet, lagde utrolig show. 


De sang I want it that way - Backstreet Boys og I'm sexy and I know it. Det var så utrolig gøy! Litt utover i nattetimene gikk vi videre på en nattclub som heter Banana Club. Herregud og stort. Det var fordelt rundt på 3 etasjer. Trykk her så ser du hvordan det ser ut der.

Dagen i dag har ganske chill på en måte :) De fleste har fri i dag, men jeg har lest manualer. Wooho! Neida, det går ganske fint. På formiddagen tok Christine, min flotte danske samboer, med meg opp i Gamle Byen og viste meg rundt på markede og rundt i bygatene. Amazing! Kjøpte meg verdens beste oliven med mandler på markede. De er så utrolig god! Før vi gikk hjem handlet vi litt mat og vann, og jeg skulle ser etter en vifte. Siden det ikke er aircondion i leiligheten, så trenger jeg en vifte nå når det begynner å bli varmt. For de som kjenner meg må jeg ha et litt kaldt rom for å sove. Det har faktisk godt veldig fint til nå. Jeg er ganske overrasket over meg selv! Uansett. Da vi skulle se etter en vifte så var det siesta. For de som ikke vet hva det er, så har spanjoler en pause midt på dagen. Null vifte på Iselin i dag... Buhu! Da vi kom hjem tok vi oss en liten vil, så var det middag. Christine tok meg med på en resturante som ligger på strandpromenaden, alså 100 meter fra leiligheten. Der var det den beste Cæsar salaten jeg hadde spist! Mmmm! Fantastisk!!

Så var det tid for volleyballtrening, og nå sitter jeg her :) Tid for å se ferdig filmen og legge seg.

God natt! Varme klemmer fra Port d'Alcudia. PS.: Vet det kom litt mye tekst, men hadde ikke tid for updates i går...Skrevet: 10.06.2012 19:20


Da sitter jeg på rommet mitt dag 2 her nede. Utrolig flott her og jeg elsker det! Selvfølgelig savner jeg personene hjemme, men de her nede er også fantastiske. Litt kjipt at de fleste er dansker, så svensker så er vi vel 3 norske i mitt team. Hun ene reiser hjem 19. juni, så det er henne jeg tar overfor her nede. Dagene er super hektiske og masse og gjøre! Skal prøve å blogge så mye som mulig, men det skjer veldig mye nå den første uken. Jeg har flere manualer og diverse ting jeg må igjennom siden jeg ikke har gått guideskole. Alle sier stakkars meg siden det er så mye, og JA det er mye å lese og sette seg inn i! Utenom all lesingen har jeg vært på "skattejakt" rundt i Alcudia og Port d'Alcudia for å bli kjent området her jeg skal bo. Skal innrømme at jeg gikk meg vill et par ganger, men heldigvis har jeg iPhone med GPS og folk er vennlige.

Dette er mitt nabolag, Port d'Alcudia. Et ord: Amazing!!!

Gamle byen i Alcudia. Tok bussen for første gang alene :D


I går hadde de laget velkomstmidag til meg på et sted som heter 12 to 12. Kjempe koselig. Ble kjent med mange av de i teamet mitt.

Ellers har jeg vært min første gang på Sea Club der jeg skal begynne som barneguide (familievert). Fikk delta på skattejakt med Lollo. Lollo er giraffen som er en av maskotene til Ving.

Nå må jeg komme meg i dusjen. Skal på volleyballtrening med de andre på teamet for vi skal spille kamp til onsdagen. Husker ikke mot hvem... Hehe!

 

Big love til dere der hjemme!
Skrevet: 29.05.2012 19:11


Det har skjedd så utrolig mye for tiden, så derfor har jeg faktisk ikke hatt tid til å blogge!

I Bergen har det vært super fint vær. Helt fantastisk! Siste tiden har gått til soling, årets første bad, grilling og ny jobb. Jeg var så heldig å få ny jobb denne uken! Nemlig hos Ving.

Reiser allerde nå 8.juni, så det er ikke så utrolig lenge til. Har alt for mye å fikse før jeg skal reise, eller føles sånn siden jeg skal være borte i 4 mnd. Så nå tiden fremover blir dette en blogg og mitt opphold på.... ALCUDIA, MALLORCA!!!!! I magen min finnes det 1000 sommerfugler når jeg tenker over det. Jeg skal være barneguide på et SunGarden hotell, Sea Club Alcudia. Dette er et av Vings største hoteller.

http://www.ving.no/spania/alcudia/sungarden-sea-club

Pluss om to dager har jeg bartender-eksamen, så det er nok å henge fingrene i!

 

Wish me good luck :)

 
Skrevet: 18.05.2012 21:46


Da var 17. mai over for denne gang...

Is, burs, bunad, tivoli, russ og mye morro, meeeen her i Bergen var ikke været på plass som vanlig. Eller for å si det sånn. Det var Bergensvær! Kristian var så heldig å få en fuglebæsj på skulderen!


Mamma hadde bursdag 14.mai!! Wooho! Hipphipp hurra :DSkrevet: 16.05.2012 16:57


De siste seks dagene har det vært alt for mye å gjøre, eller ihvertfall for mye for meg...

På Exodus har vi noe som heter russeuken her i Bergen. Alså seks dager med fest for russen. Derfor betyr det seks dager med nattjobbing!

 

Pluss dette går jeg på Bartenderskolen som sagt, så nå er vi inne i uke 3 og det er en del å gjøre.

Jobbe natt, hjem, sove, skole, sove, jobb.. For meg er dette tungt siden jeg har noe som heter ME. Ikke fett!

Men vil man noe, så skal man alltid få ting til. Bare noen ganger er det litt mer tungt enn andre ganger. 

Jeg er derfor utrolig heldig som har en kjæreste som forstår det, og lar meg slappe av når jeg trenger det.

 


Derfor blir bloggingen ganske dårlig de neste dagene. Siden det er 17. mai og litt sånn, så blir det nok blogging igjen ;)

Men siden jeg faktisk er hjemme nå og gjør ikke så utrolig mye. Kommer det er innlegg.

 

Love love!
Skrevet: 09.05.2012 14:28


Nå er det raskt stopp hos Kristian etter Barskolen, så nå er det hjem til mamma og Kent med Kjersti Helene å spise middag.

Nam nam! 


Skrevet: 16.03.2012 02:00


Siden jeg først skal begynne å blogge, så kan jeg begynne med en liten updates fra den siste tiden.

Endelig blitt 20 år!!!

Jeg har fått meg en fantastisk kjæreste!

Gått hårmodell for Wella - Sassoon. Utrolig gøy og en morsom opplevelse!


Har et tidsfordriv som heter å pusle 3000 brikker... 

Café med de beste!

Mange flotte turer i skog og mark, og opp og ned.


Romantiske dager og kvelder med gutten min. Fikk denne overraskelsen på Valentine.

Stolt og fornøyd!Afterski-party med gamle klassen på Os :D

hits